Over Adformatie Academy
De Adformatie Academy is het opleidings-platform van Sijthoff Media, die professionals helpt op het gebied van communicatie- en marketingskills om zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. De onderwerpen beslaan het hele marketing- en communicatiespectrum, van pr en reputatiemanagement tot aan contentmarketing, merkbeleid, zakelijke vraagstukken, en van arbeidsmarktcommunicatie tot aan persoonlijke vaardigheden.

Over deze Masterclass
Onder de vlag van Adformatie Academie werd deze Masterclass gericht op creatieve bureaus vorig jaar voor het eerst online gegeven in de vorm van vier interactieve web tv-uitzendingen. Dit jaar vindt de Masterclass fysiek plaats, met updated content en nieuwe sprekers. Het programma werd samengesteld door Susanne van Nierop (hoofdredacteur Adformatie) en Bert Hagendoorn (specialist in positionering en groeistrategie). Er is ruimte voor 25 deelnemers in de Masterclass.

Over Capital C Amsterdam
Sinds 2019 dé creatieve hub van Amsterdam, te vinden op de plek waar ooit de Diamantbeurs van Amsterdam gevestigd was. is Het pand biedt kantoorruimtes, een restaurant, een bar, een expositieruimte en ruimte voor het organiseren van creatieve events. Tevens het thuis van de redactie van Adformatie, maar ook het thuis van consultants, designers en creatieve brancheverenigingen zoals de ADCN, Dutch Digital Design, VIA en MWG.