Dé Masterclass positionering en groeistrategie voor creatieve bureaus

Deze fysieke Masterclass dag is speciaal ontwikkeld voor creatieve bureaus. Deelnemers zijn professionals als managing directors, creatief directeuren, strategy directors, sales- en accountmanagers en marcom specialisten. Tijdens deze dag wordt ingegaan op de ontwikkelingen in de markt, de mogelijkheden om je bureau te laten groeien, positionering, het merkverhaal en de communicatiestrategie. Concrete kennis en inzichten die de deelnemers meteen kunnen toepassen in de praktijk.

 

Het programma in Amsterdam wordt geleid en gemodereerd door Bert Hagendoorn, al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van positionering en groeistrategie. Daarnaast zijn acht gerenommeerde professionals uit het vak die presenteren over hun expertise, maar ook bevraagd worden door de deelnemers, om te komen tot een verdieping van de materie in de praktijk.

De sprekers voor het programma werden geselecteerd door Susanne van Nierop (hoofdredacteur Adformatie) en Bert Hagendoorn.

 

Onderwerpen tijdens de dag:

  • Ontwikkelingen in de markt, fusies en overnames
  • Business development, operations en groei
  • Positionering kiezen en merkverhaal opstellen
  • Communicatiestrategie en thought leadership


Er is ruimte voor 25 deelnemers, dus schrijf je snel in!

 

9 juni 2023

Capital C Amsterdam

Investering

De investering voor de Masterclass dag bedraagt €995,- per deelnemer. Dit is inclusief koffie en thee, lunch en een afsluitende netwerkborrel, exclusief BTW.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na succesvolle afronding een deelnamecertificaat van Adformatie Academy en een Advanced Certificate.