Solvinity 

 

Solvinity levert Secure Managed IT Services voor organisaties met hoge beveiligingseisen. Met innovatieve cloud oplossingen, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace ondersteunen we de overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening in hun digitale transformatie. Daarnaast leveren we CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Ruim 300 Solvineers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van onze klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. 

Solvinity onderscheidt zich op het gebied van cybersecurity met een uniek portfolio aan securitydiensten en -oplossingen. Met een meerderheidsbelang in Securify.nl, dat wordt gevormd door een team van gepassioneerde ethische hackers en experts op het gebied van veilig coderen en beveiligingsonderzoekers, bieden we aanvullende diensten op het gebied van pentesting, red teaming en agile security. Daarnaast hebben we certificeringen volgens (inter)nationale normen als ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001, PCI DSS en hebben we als eerste MSP in Nederland SOC 1 en 2 compliance rapporten voor de gehele beheeromgeving van de private én Azure cloud.

 

Op het Securitycongres hosten wij de sessie: Cloud Landing Zones & The Automation Gap 

De cloud biedt een overzichtelijk landschap, waarin de bouwblokken voor jouw “huis” al klaarstaan. Een Cloud Landing Zone vormt daarin het fundament, de bouwafspraken en het gas, water & licht. Met automatisering kun je de kans minimaliseren dat menselijke fouten alsnog het gebouw in laten storten. Klinkt toch als een droom die uitkomt? Achteraf blijkt echter vaak dat er scheuren in het fundament zitten en dat de applicaties die op de Landing Zone zijn geplaatst security risico’s bevatten. Hoe zorg je dat je ‘huis’ zo is gebouwd én ingericht, dat je verzekerd bent van goede ‘sloten op alle ramen en deuren’ en je er tegelijkertijd in ‘wooncomfort’ maximaal op vooruit gaat?

 

In deze duopresentatie door Izak-Jan van den Nieuwendijk en David Vaartjes leggen we uit hoe je vóóraf met een goed ingerichte Cloud Landing Zone zorgt voor een solide basis. En hoe validatie áchteraf met Agile Security ervoor zorgt, dat ook de laatste gaten worden dichtgemetseld.

Izak-Jan van den Nieuwendijk - Cloud Consultant Solvinity
Izak-Jan van den Nieuwendijk heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende engineering en managementrollen op het gebied van virtualisatie, storage en (complexe) IT-infrastructuren. Hij zoekt graag de grenzen op van wat mogelijk is om de beste cloud oplossing te vinden voor organisaties en deze te helpen bij de, vaak complexe, technische keuzes die gemaakt moeten worden. In zijn werk speelt Security & Compliance altijd een prominente rol en vormt een vast onderdeel van elke cloud strategie. Izak-Jan deelt graag de best-practices voor een veilige cloud.

David Vaartjes - Co-founder Securify 
David is mede-oprichter van Securify, een Nederlands cyberbeveiligingsbedrijf, dat diensten levert als Agile Security, Pentesting en Red Teaming. Hierbij wordt gedacht en gewerkt als echte hackers, waarmee Securify zorgt voor de validatie van je beveiligingsmaatregelen. David leidt de Agile Security tak, dat zich specifiek richt op de validatie van software voor agile development teams waardoor security ook op applicatieniveau wordt geborgd. David deelt graag zijn kennis en, soms verrassende, ervaringen uit de praktijk.

 

NB De exacte aanvangstijd voor deze sessie zal binnenkort bekend worden gemaakt.