Dit was Private Equity Summit 2023!

Bedankt voor je aanwezigheid en tot volgend jaar!

Het Private Equity Summit is hét exclusieve event voor Private Equity Nederland. Ontmoet 300 PE investeerders, dealmakers en ondernemers. Word geïnspireerd over de meest actuele thema's die spelen binnen Private Equity.

Uiteraard sluiten we af met een gezellige netwerkborrel.

Private Equity Summit brengt de top van Private Equity, Venture Capital, M&A en corporate finance samen, met een terug- en vooruitblik op de meest actuele thema’s.

Tijdens het Private Equity Summit op 25 mei 2023 verkennen we de markt voor impactbeleggen en bespreken we hoe een sterk financieel rendement samen kan gaan met sociale en ecologische voordelen. We bespreken niet alleen de snelle groei van de sector, maar vooral de vraag of deze in de goede richting groeit. Wordt het beschikbare kapitaal op de meest efficiënte manier ingezet om impact te maximaliseren? Wat zijn de trends in de verschillende activaklassen, strategieën en soorten beleggers? Hoe wordt data ingezet in het meten van de impact? En wat hebben de ondernemers hier aan?

Ruim 300 PE investeerders, dealmakers en ondernemers bezoeken de roadshow die speciaal voor deze editie van het Private Equity Summit wordt georganiseerd. Bezoekers leggen een route af langs een grote verscheidenheid aan sessies en sprekers met veel ruimte voor ontmoeting en discussie. 

Het Private Equity Summit is exclusief toegankelijk voor personen werkzaam in Private Equity en voor M&A Community leden. Jouw inschrijving wordt op basis van deze criteria definitief bevestigd. Contact jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl voor meer informatie.