Webinar: Zero Trust Cybersecurity 

Door de alarmerende toename van cyberaanvallen is duidelijk geworden dat traditionele IT-beveiligingsmethoden tekortschieten. Het is de hoogste tijd voor de securitybranche om een ingrijpende verandering te omarmen: Zero Trust. Dit vormt de sleutel om organisaties te helpen hun waardevolle systemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen de voortdurende stroom van cyberbedreigingen in de wereld van multicloud.

Tijdens dit webinar van AG Connect en Dell Technologies, in samenwerking met Intel, wordt ingegaan op wat Zero Trust inhoudt, want het traditionele motto "vertrouw, maar verifieer" volstaat niet langer. Maar ook het Center of Excellence en de nieuwste innovaties in producten en services, die specifiek zijn ontworpen om jouw Zero Trust-reis multicloud-omgevingen te ondersteunen komen voorbij. 

 

Wil je voorop blijven lopen in de strijd tegen cyberbedreigingen? Sluit dan aan bij dit webinar.

Voor wie?

Dit webinar is bestemd voor IT- en beveiligingsprofessionals in middelgrote organisaties, waaronder CTO’s, CISO's, CIO’s, CEO’s en andere IT-beslissers.

Meer informatie

Wanneer: dinsdag, december 12, 2023, 10:00 AM uur
Locatie: online
Duur: ongeveer 45 minuten

Onze sprekers

Mike van Vliet
Solutions Principal Dell Technologies

Mike heeft al meer dan 20 jaar ervaring in IT, bij onder andere VMware, Sogeti en nu bij Dell Technologies. Bij Dell Technologies werkt Mike samen met klanten om de strategie voor hun digitale, IT- en beveiligingstransformaties te bespreken en vast te stellen. Zijn doel is om inzicht en begeleiding te bieden bij de overgang van een traditionele applicatie- en IT-omgeving naar een veilige multi-cloud toekomststaat.

Arnoud van Gemeren
Content Director AG Connect & iBestuur

Arnoud van Gemeren is hoofdredacteur van AG Connect en iBestuur, uitgaves van Sijthoff Media. Hij is al lang actief in de Nederlandse IT-mediawereld en was verantwoordelijk voor meerdere IT-vakbladen, onlines en congressen. Hij modereert ook graag sessies over actuele IT-issues. Voor hij bij Sijthoff Media kwam, was hij hoofdredacteur van CIO Magazine. 
 

 

Dick Vonk
Cyber Recovery & Data Protection Solutions Specialist Dell Technologies

Dick Vonk is sinds 1989 werkzaam in de ICT. Hij had verschillende commerciële functies bij organisaties zoals Tornado, SIMAC, Getronics/KPN, Oracle, EMC en Dell Technologies.
Zijn ervaring met risico mitigatie en business continuity die hij heeft opgedaan bij een uitwijkcentrum, kwam goed van pas toen 7 jaar geleden in dienst kwam bij de Dell Data Protection & Cyber Recovery groep. Dick richt zich specifiek op de overheidssector en heeft al veel organisatie geholpen om beter weerbaar te zijn tegen ransomware en malware aanvallen.