Technologie en de CFO: wie neemt de leiding?

In deze boeiende nieuwe editie van CFO Studio gaan we in gesprek met ervaren CFO’s over de cruciale verhouding tussen leiderschap en technologische ontwikkelingen. We duiken dieper in de vraag:
Is de CFO de succesfactor in het toekomstbestendigen van het bedrijf? En wat is daarvoor nodig?

Tijdens CFO Studio delen 2 top CFO’s hun ervaringen en gaan we de discussie aan met een expert op het gebied van Corporate Performance Management (CPM) software.
Onderwerpen die aan bod komen:

  • Leiderschap in een dynamische wereld: Hoe evolueert de manier waarop professionals werken? Welke leiderschapskwaliteiten zijn belangrijk om succesvol te zijn in het snel veranderende omgeving?
  • Technologie als gamechanger: We bespreken de impact van technologische trends zoals kunstmatige intelligentie (AI), big data en automatisering op de rol van de CFO.
  • De menselijke factor: Globalisering, talent en intellectueel eigendom. Hoe kunnen CFO’s deze aspecten benutten om hun organisatie naar nieuwe hoogten te brengen?

We geven je waardevolle inzichten voor zowel huidige als toekomstige CFO’s, leidinggevenden en professionals die geïnteresseerd zijn in de toekomst van bedrijfsvoering. Schrijf je nu in en ontdek hoe leiderschap en technologie hand in hand gaan om organisaties te transformeren! 


Tijdens deze CFO Studio gaan we hierover in gesprek met 2 top CFO’s en Gerard Verton (Prophix), oud-CFO en expert op het gebied van digitaliseren van financiële processen.
Schrijf je snel in via onderstaande link en kijk live mee op woensdag 27 maart om 10 uur!  

Voor wie?

Financiële leiders

Meer informatie

Wanneer: Woensdag 27 maart, 10:00 - 11:00
Locatie: Online
Duur: 1 uur

Onze gasten

Gerard Verton

Gerard Verton heeft meer dan 45 jaar ervaring in de financiële sector, als registeraccountant, CFO, controller en interim CEO. Hij is gespecialiseerd in het veranderen en verbeteren van financiële processen, met oog voor technologische ontwikkelingen. Hij helpt middelgrote bedrijven om hun doelen te bereiken met innovatieve Corporate Performance Management (CPM) software, die hen in staat stelt om tijd te besparen, samenwerking te verbeteren, en betere beslissingen te nemen.