Webinar verandermanagement:
Hoe innoveer je met de winkel open?

Op 15 november organiseert AG Connect in samenwerking met Conclusion Mission Critical een rondetafelsessie in Capital Kitchen
te Amsterdam.

Innoveren met de winkel open - hoe doen bedrijven dit?

De grootste uitdagingen waar de meeste bedrijven de komende jaren mee te maken krijgen, zijn de integratie van systemen, het uitfaseren van legacy en het behoud van datakwaliteit of beschikbaarheid. Bij het veranderen van core business processen komt echter meer dan alleen techniek kijken. Ook de assen mens en organisatie zijn nodig om de verandering van je business tot een succes te maken. Maar hoe innoveer je met de winkel open? Het nieuwe bedrijf van de toekomst ontstaat op het snijvlak van kennis, techniek en cultuur, waarbij alles in het teken staat van verandering.


Op dit onderwerp gaan wij tijdens deze ronde tafelsessie in onder leiding van Volkert Deen (Content Director AG Connect).

 

Vragen die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe zorg je ervoor dat je werknemers mee gaan in de continue verandering?
  • Hoe ontwerp je systemen die flexibel, maar ook duurzaam zijn?

Naast de host Volkert Deen schuift manager ICT Generic Infrastructure Platforms Martijn Krull van Royal FloraHolland aan om zijn ervaring te delen bij de grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Directeur Marc de Beer van Conclusion Mission Critical geeft duiding aan de hand van praktijkvoorbeelden van diverse klanten.

Programma

Tijdens en na de ronde tafel is er volop gelegenheid voor discussie en uitwisseling van ervaringen onder leiding van host Volkert Deen. 

15.30 uur        Ontvangst
16.00 uur        Rondetafelsessie
17.15 uur        Borrel
17.45 uur        Diner
19.30 uur        Einde

Donderdag 15 november 2022

Capital Kitchen, Amsterdam

Sprekers