Hoe pas je OpenAI toe binnen jouw organisatie? 

IT-manager op pole position

Artificial Intelligence (AI) heeft onlangs een interview met F1 icoon Michael Schumacher geschreven, een hit op Spotify gemaakt en een fotoprijs gewonnen. En dat zijn slechts de gevallen die in het nieuws komen. AI heeft al enorme impact op ons leven en werk, en dat zal met de razendsnelle ontwikkeling alleen maar toenemen. We hebben het niet langer over decennia, maar eerder over maanden en jaren. 

De hoogste tijd dus om de eerste stappen met Azure Open AI te gaan zetten en dieper in de toepasbaarheid voor de business te duiken. AI is immers verweven in elke technologie. Nu is de tijd waarin koplopers in de markt met gerichte oplossingen komen en snelle veranderingen zullen optreden in het concurrentie landschap. Hoe creëer je de ideale co-piloot voor jouw organisatie of bouw je voorspellende modellen om de juiste strategische keuzes te maken? Daar duiken Michel Heijman (Head of Technology, Macaw), Jan Depping (Partner Technology Strategist Azure, Microsoft) en VGZ samen met jou op in, 15 september.  

Graag nodigen we je uit op 15 september op Circuit Zandvoort, voor een exclusieve middag vol inspiratie en actie rondom Azure OpenAI. Ga in gesprek met andere vakgenoten om persoonlijke ervaringen te delen over hoe je OpenAI kunt toepassen in verschillende facetten van jouw business. Mis deze middag niet en claim vandaag nog jouw ticket! 

Ontdek de verschillende mogelijkheden van AI, wanneer trappen we op het gas en wanneer remmen we op tijd af zodat we niet uit de ethische bocht vliegen. 

Ook krijg je vandaag de kans om in de huid te kruipen van Max Verstappen of bijvoorbeeld Lewis Hamilton. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race-sessie achter een levensecht Formule 1-stuur. 4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback brengen de beleving van een Formule 1 race dichterbij dan ooit (ervaring is niet vereist). 

Na een korte pitstop vervolgen we de middag met een bijzondere rondleiding over F1 Circuit Zandvoort. We finishen met een borrel en een walking dinner.  

Inhoudelijk programma

Wat kun je naast de actie op het Circuit van Zandvoort van het inhoudelijke programma verwachten?  

  • Verschillende casussen van onze klanten 

  • Insights van vakgenoten tijdens het discussiepanel. 

  • Ontdek de 3 fases van AI en de impact op bedrijfsvoering 

  • Hoe ga je als bedrijf aan de slag met OpenAI? AI beperkt zich immers niet langer tot de IT of marketing-afdeling, maar is toepasbaar binnen elke afdeling van je bedrijf.

  • Hoe zorg je dat je je concurrent voorblijft en eigen leermodellen maakt? 

  • Hoe ethisch verantwoord en veilig is deze nieuwe technologie? 

Programma

11:45 – 12:30  Ontvangst met lunch

12:30 – 13:45  Lagerhuis-sessie

13:45 – 14:00  Korte pauze/Pitstop

14:00 – 15:00  Simracing

15:00 – 16:00  Rondleiding

16:00 – 16:45  Borrel

16:45 – 18:00  Walking dinner

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door Macaw.
 

*Deelname aan deze middag is mogelijk wanneer je een functie hebt binnen IT, finance, manufacturing, professional services, onderwijs of marketing.

vrijdag, september 15, 2023

Circuit Zandvoort