Naam
Ed van der Sande
Functietitel
Managing Partner
Organisatie
Odgers Berndtson
Spreker Bio
Ed is de Managing Partner van het Nederlandse kantoor van Odgers Berndtson. Hij is altijd op zoek naar manieren om vooruit te komen en te innoveren, samen met het team, zodat de organisatie een belangrijke rol blijft spelen in de wereld van executive search. Hij geeft ook leiding aan de Leadership Services practice en is een vertrouwd adviseur van verschillende organisaties in de zakelijke en technische dienstverlening en de media-, energie- en telecomsector. Hij biedt meerwaarde door hen in contact te brengen met getalenteerde leiders die passen bij de mentaliteit, missie en visie van de organisatie.

Voordat hij in 2007 bij Odgers Berndtson kwam, was hij Tweede Kamerlid en was hij verantwoordelijk voor de portefeuille sociale zaken en werkgelegenheid en de portefeuille sport. Voor die tijd had hij verschillende managementfuncties bij General Electric Commercial Finance en was hij onder andere Sales en Marketing Director Benelux.

Ed is registeraccountant. Hij woont met zijn gezin in het zuiden van Nederland en doet aan fietsen en hardlopen. Verder fotografeert hij graag.
Ed van der Sande