Naam
Herman Kaemingk
Functietitel
Partner & Advocaat
Organisatie
Loyens & Loeff
Spreker Bio
Herman Kaemingk is een partner en advocaat bij Loyens & Loeff in Amsterdam, waar hij deel uitmaakt van de Corporate/M&A-praktijkgroep. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in corporate M&A en private equity werk, en heeft hij een sterke reputatie opgebouwd in deze gebieden.

Herman adviseert en onderhandelt namens cliƫnten bij fusies en overnames, leverage buyouts en andere strategische projecten. Hij werkt voor bedrijfsgroepen, private equity-fondsen, familiekantoren, ondernemers, managementteams en (toezichthoudende) raden van bestuur. Herman hecht veel waarde aan langdurige relaties met zijn cliƫnten.

Herman is een bekende naam in de branche en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor "Beste M&A-advocaat Midmarket" in Nederland in de jaren 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014.

Naast zijn werk als advocaat is Herman ook een spreker en docent. Hij heeft zijn expertise en ervaring gedeeld in postdoctorale opleidingen voor de NVP (de Nederlandse private equity en venture capital associatie) (sinds 1997), de postdoctorale cursus "M&A: Law Finance Skills" van de VU Law Academy (sinds 2002) en de Commissarissencyclus (een cursus voor niet-uitvoerende bestuursleden) van Nyenrode Business University (sinds 2008).

Herman heeft ook vele publicaties geschreven over zijn expertisegebieden, waaronder voor Ondernemingsrecht (het toonaangevende tijdschrift over ondernemingsrecht in Nederland).

Naast zijn praktijk heeft Herman van 4 oktober 2018 tot 1 januari 2023 ook als voorzitter van het bestuur van Loyens & Loeff gediend.
Herman Kaemingk