Congres
Grijp de kansen
van de
Omgevingswet!

 

 

26 september 2024
Postillion Hotel,
Utrecht Bunnik

Informatie

Algemeen en data

Het congres 'Grijp de kansen van de Omgevingswet!' van Binnenlands Bestuur vindt plaats op donderdag 26 september in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. 

Het congres start op 09:45 uur (inloop en registratie vanaf 9:00 uur) en eindigt rond 17:30 uur.

Het adres van Postillion Hotel Utrecht Bunnik is:
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

Klik hier voor de routebeschrijving

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: events@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Doelgroep

Dit congres is voor alle ambtenaren en bestuurders. Wilt u op de hoogte raken of blijven van alles wat speelt op het gebied van de Omgevingswet, dan is dit congres voor u!

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie

Prijzen

€ 395,00 excl. BTW (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 450,00 excl. BTW (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Andere events

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de events van Binnenlands Bestuur? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief events via deze link