EXCLUSIEF CFO DINER | 19 APRIL 2023

Het ongelofelijke verhaal van Stephen McGown

Stephen McGown was tijdens een once-in-a-lifetime roadtrip op weg van Londen naar Zuid-Afrika toen hij samen met een Nederlander en een Zweed werd gevangengenomen door islamitische militanten.

Het leven zoals Stephen het had gekend, veranderde op het moment dat hij onder schot werd genomen. Hij had niets om mee te onderhandelen en alles te verliezen. Toen de maanden van gevangenschap jaren werden, moest Stephen buitengewoon veel moeite doen om te overleven.

Levend thuiskomen werd zijn enige doel. Om dit te bereiken, besefte hij dat hij er alles aan zou moeten doen om zijn status in de ogen van zijn ontvoerders te verhogen.

Hoe kreeg hij dat voor elkaar?

Je kunt het hem zelf vragen tijdens een exclusief CFO diner dat Finance Factor en de CFO Community op 19 april organiseren. Samen met Stephen bespreken we wat we kunnen leren van dit opmerkelijke verhaal over mentale kracht, fysiek uithoudingsvermogen en de veerkracht van de menselijke geest. Steve overleefde niet alleen zijn verschrikkelijke beproeving; hij kwam uit de woestijn tevoorschijn als een veranderd - sterker, positiever - mens.

Programma

15.45 uur       Ontvangst in Van der Valk Schiphol

16.15 uur       Keynote Stephen McGown

17.00 uur       Borrel

18.00 uur       Diner parlant met Stephen McGown

21.00 uur       Afsluiting & signeren boek: Six years with Al Qaeda

19 april 2023

Mogelijk gemaakt door

Van der Valk Schiphol