AG Connect

Kantoorervaring is niet compleet zonder goede facilitaire diensten
Focus op data voor een medewerkersgerichte facility management

Medewerkers en organisaties zijn, mede door de pandemie, voor nog meer nieuwe uitdagingen komen te staan. Diensten moeten daarom op elkaar afgestemd worden voor een efficiënt ingerichte werkplek en kantooromgeving, gericht op het verbeteren van de employee experience. Hoe leid je dit alles in goede banen? 

Ask James, The Facility Master
DXC Technology heeft de oplossing Ask James gelanceerd: Ask James, jouw Facility Master.

Ask James is ontwikkeld op het krachtige ServiceNow-platform en helpt om vanuit de behoefte van de eindgebruiker jouw IT-processen in te richten met als resultaten een verbeterde medewerkerservaring, kostenbesparing, inzicht en efficiency.

Door middel van diverse voorbeelden wordt tijdens dit webinar duidelijk hoe Ask James bijdraagt tot een geïntegreerde aanpak om faciliteiten slim in te richten. 

Onderwerpen en vragen die tijdens het webinar aan bod komen:

  • Hoe stem je je dienstverlening af op individuele medewerkers;
  • Hoe bereik je een succesvolle samenwerking tussen Facility, IT en HR;
  • Hoe helpt Ask James om administratieve lasten te verminderen en de productiviteit te verhogen met toepassingen voor Smart Facilities.

Ontdek waarom Ask James de oplossing is om IT en FM bij elkaar te brengen. In dit webinar, georganiseerd in samenwerking met DXC Technology, staan we niet alleen stil bij de kracht van de oplossing, maar bespreken we ook de voordelen van een datagedreven aanpak waarbij de eindgebruiker, en niet de faciliteit, het startpunt is.

Donderdag 31 maart 2022

Online
10.00 - 11.00 uur

 

Sprekers

Rik Burgering l ServiceNow
Consultant DXC Technology

Rik heeft ervaring in het helpen van bedrijven bij het optimaliseren van hun processen door het geven van advies, training, assistentie bij implementaties en software ontwikkeling. Als onderdeel van de DXC familie helpt Rik onze klanten en adviseert onze prospects met de juiste inregeling voor hun Service Management omgeving.

 

Jan Korlaar l Senior Managing
Consultant DXC Technology

Jan is Senior Managing Consultant bij DXC Technology. Daarvoor was hij Managing Consultant and IT4IT-architect bij DXC Technology. Hij heeft zich gespecialiseerd in IT4IT, service- en facility management en ServiceNow.

Sylvia de Wit l Product Owner Ask James
The Facility Master

Sylvia is als Product Owner bij DXC verantwoordelijk voor de ‘Ask James’, de Facility Management-oplossing die DXC heeft ontwikkeld op het ServiceNow platform. Na implementaties bij een aantal grote binnen- en buitenlandse klanten, is Ask James de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagde toepassing bij ServiceNow klanten.

DXC