Test hoe weerbaar jouw bedrijf is tegen cyberaanvallen

Klik hier om het webinar te bekijken.

Wist je dat 67% van de IT-besluitvormers twijfelt of ze na een hack nog bij hun bedrijfskritieke data kunnen? En dat er in 2020 elke 11 seconden een cyberaanval plaatsvond? Ook jouw organisatie kan de volgende seconden aan de beurt zijn. De hoogste tijd om dus te weten hoe je dit tackelt.

Programma

AG Connect organiseert in samenwerking met Dell Technologies en Intel een webinar over cyberweerbaarheid. Sprekers van Secureworks vertellen over cyberbeveiliging en van Dell Technologies over cyber recovery. 

In het webinar komen verder zaken aan bod als Managed Detection & Response-services en databescherming. Ook hoor je de trends en ontwikkelingen op het gebied van cyberweerbaarheid. Journalist en oud-profwielrenster Marijn de Vries praat het programma aan elkaar.

Nog even op een rij waarom het zo nodig is
Berichten over cyberaanvallen komen steeds vaker voor. Heel recent nog werd het Rode Kruis getroffen door een grote aanval. De daders gingen er vandoor met de data van mogelijk ruim een half miljoen kwetsbare mensen. En afgelopen kerst stonden de kranten bol van een lek in Apache Log4j, dat in letterlijk duizenden applicaties zit. Van overheidsinstanties en grote multinationals tot kleine webwinkels – allemaal moesten ze snel maatregelen treffen.

Gevolgen van cyberaanval bij je in beeld
Natuurlijk, je weet nooit precies hoe zo’n hack eruit ziet. Wél kan je alvast nadenken over een aantal vragen die hoe dan ook voorbijkomen in zo’n situatie. Wat doe je als bedrijfskritieke applicaties uitvallen? Of als jouw servers worden platgelegd? Of als hackers jouw data achter slot en grendel zetten? Antwoorden op deze vragen komen aan bod in het webinar en helpen je in een uur om cybercriminelen een stap voor te zijn.

 

Tip: past het moment niet? Je krijgt na registratie en na afloop van het webinar een link om het later terug te kijken.

Dinsdag 29 maart 2022

Online
14:00 uur - 15:00 uur

Sprekers

Michael Fokke
Michael Fokke
Rubrik
Sales Engineering Manager, Northern Europe
Marcel de Knegt
Marcel de Knegt
Secureworks
Cyber Security Specialist

In samenwerking met: