DE CIO OP POLE POSITION

Wat is de overeenkomst tussen een Formule 1-coureur en een CIO?

Beiden zijn voor hun succes sterk afhankelijk van de inzet van slimme technologie, maar de CIO zien we steeds vaker terug in de drivers seat van de organisatie. Daarom nodigen we je graag uit voor een unieke middag op Circuit Zandvoort waar we met vakgenoten persoonlijke ervaringen delen over de race naar verdere digitalisering. Hoe houd je koers zonder uit de bocht te vliegen? Hoe ziet jouw cockpit eruit? Hoe organiseer je het perfecte raceteam?
 

Lagerhuis

Middels een Lagerhuis debat gaan we dieper in op de uitdagingen rondom bedrijfskritische applicaties. Voor welke uitdagingen kom je te staan als core software veroudert? Wat zijn de opties om kernsystemen futureproof te maken? Hoe krijg je de stakeholders binnen je organisatie mee? Er is volop gelegenheid om over dit soort onderwerpen kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met CIO’s en IT-leiders van andere bedrijven. 

Vanuit Thinkwise zijn onder andere ook Jasper Kloost (CTO) en Victor Klaren (CVO) aanwezig om te vertellen over hun ervaringen.

Race sessie

Uiteraard bieden we je de kans om in de huid te kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topper. Samen met collega CIO’s neem je plaats in een van de high-end simulatoren en begin je jouw race-sessie achter een levensecht Formule 1-stuur. 4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback brengen de beleving van een Formule 1 race dichterbij dan ooit (ervaring absoluut niet vereist).


We vervolgen de middag met een bijzondere rondleiding over F1 Circuit Zandvoort. We finishen met een borrel (inclusief prijsuitreiking) en een heerlijk dinerbuffet.

Programma

12.00 – 13.00       Ontvangst met lunch 

13.00 – 14.00       Lagerhuisdebat

14.00 - 15.00        Race simulator

15.00 – 16.00       Rondleiding over het circuit

16.00 -  17.00       Borrel en prijsuitreiking

17.00 - 18.30        Dinerbuffet

1 juli 2022

Circuit Zandvoort