EXCLUSIVE CFO ROUND TABLE & DINNER

19 APRIL 2023

De balans tussen waarde creatie en groei

Als CFO weet je dat omzetgroei vele voordelen met zich meebrengt. Maar groei brengt ook nieuwe risico’s en organisatorische uitdagingen met zich mee.

Moeten we onze marges opofferen om groei mogelijk te maken? Welke strategie kiezen we voor verdere investeringen in automatisering en digitale technologie? Hoe kan onze groeiende organisatie de productiviteit vergroten en zich tegelijkertijd aanpassen aan veranderingen?

Tijdens deze unieke bijeenkomst – onderdeel van Financieel-Management Dag - delen we onze ideeën en ervaringen met een van de belangrijkste missies van elke bestuurder: de waarde van ons bedrijf vergroten. We bespreken de digitale transformatie van onze bedrijfsmodellen en de manier waarop financiële leiders de balans vinden tussen groei en waarde creatie.

Georganiseerd door de CFO Community en gehost door Chargebee duiken we diep in dit onderwerp met een selecte groep financiële leiders. Na afloop nodigen we je uit om getuige te zijn van het ongelooflijke verhaal van keynote speaker Stephen McGown en in goed gezelschap met ons te borrelen en te dineren.

Programma

14.30 - 14.45    Ontvangst & Registratie

14.45 - 16.00    Round Table The value of growth

16.00 - 16.15    Pauze

16.30 - 17.00    Keynote Stephen McGown

17.00 - 20.00    Borrelen & Exclusive CFO Dinner

19 april 2023

Hosted by

Van der Vlak Schiphol