Dinsdag 21 mei 2024
Beeld & Geluid Den Haag

AI Day 2024

Van chat naar doen!

Met de komst van generative AI-oplossingen lijkt de inzet van AI in een stroomversnelling te komen. In de publieke opinie, maar zeker ook in het bedrijfsleven krijgt AI de volle aandacht. De belofte is dat AI kan helpen de concurrentie voor te blijven en de eigen productiviteit te verhogen.
Maar hoe dan? Hoog tijd om in actie te komen!


Er zijn veel vormen van AI, met evenveel toepassingen. Voor decision makers en senior professionals in het digitale domein kan het lastig zijn de toepassing van AI de juiste richting te geven.

Welke eisen stelt AI aan datamanagement? Wie is verantwoordelijk? Hoe zorgen we voor een zo positief mogelijke impact op de ontwikkeling van producten en diensten, of de klantervaring? Hoe veilig is het en vergeten we de ethische aspecten niet? Hoe komen we aan kennis?

Deze vragen en meer komen aan de orde op de AI Day, georganiseerd door AG Connect.

Het congres biedt je een gevarieerd en interactief programma. Onder leiding van dagvoorzitter Mark Wijsman geven inspirerende keynotes een beeld van de trends, de manier waarop AI de digitale transformatie beïnvloedt, hoe je AI in de bedrijfsprocessen inzet en hoe je met bestuurders over AI kunt communiceren en uiteindelijk de belofte van AI kan realiseren.

In de break-out sessies ga je in gesprek met je vakgenoten over actuele thema’s en cases. Je kunt kiezen uit verschillende tracks, afgestemd op je interesses. Uiteindelijk ga je naar huis met concrete handvatten om je ambities met AI waar te maken.

Meld je nu aan voor de AI Day en laat je inspireren, informeren en motiveren. Dit is hét event over innovatie met AI. Mis het niet!

Sprekers

Wouter Schmitz
Wouter Schmitz
Lead Business Architect
Rabobank
Fred Hoekstra
Fred Hoekstra
CIO / Directeur Sociaal Medische Zaken
UWV
Sander Klous
Sander Klous
Hoogleraar Big Data Ecosystems
Universiteit van Amsterdam en partner KPMG
Anne Fleur van Veenstra
Anne Fleur van Veenstra
Wetenschappelijk directeur
TNO Vector

Locatie

beeld-en-geluid-dh

Mediapartner