AG Connect Partnerbijeenkomst

AG TechFest en Leadership in Tech

Programma

Na een eerste succesvolle editie met meer dan 600+ bezoekers, organiseren wij op 20 september 2023 de tweede editie van AG TechFest in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Nieuwe inzichten en creativiteit komen samen op dit zakelijke IT-festival. Precies twee maanden later is het tijd voor Leadership in Tech. Dit event vindt plaats op 20 november in Capital C in Amsterdam en is gericht op de moderne Tech-suite, de nieuwe topmanagers in tech. Samenwerking met de juiste stakeholders binnen het management en de rol van tech als aanjager van effectieve zakelijke innovaties staan centraal.

 

Opzet
Wat zijn precies de verschillen tussen deze twee events, wat is de opzet van de programma’s en hoe kun je jouw deelname zo goed mogelijk invullen?
Dit zijn de vragen die we graag met jullie bespreken. Uiteraard delen wij ook de eerste sprekers met jullie en gaan we in op hoe wij de doelgroep hiervoor bereiken en enthousiasmeren. 

14.00 uur     Inloop
14.30 uur     Intro over én tips & trips AG TechFest
15.00 uur     Q&A
15.15 uur     Pauze
15.35 uur     Intro over én tips & trics Leadership in Tech
16.05 uur     Q&A
16.20 uur     Borrel
17.00 uur     Einde

 

Praat mee
Praat en denk met ons mee over de twee grote events van AG Connect in 2023. Samen met jullie kunnen wij hier nog een groter succes van maken!

 

Vrijdag 17 maart 2023

Capital C, Weesperplein 4, Amsterdam