Na het succes van 2023 vond op 5 februari 2024 het tweede Adformatie State of the Media plaats. Hier kwamen executives van toonaangevende mediabedrijven samen om het jaar af te trappen. Tijdens het netwerk evenement gaven drie sprekers in een ‘State of the Media’ hun visie op de belangrijkste ontwikkelingen in de mediamarkt: waaronder Erik Roddenhof (CEO van DPG Media), Geraldine Beker-Bouma (Country Director Benelux bij Meta) & Katya Ionova (VP International bij Business Insider). 

We hebben gesproken over actuele thema's in de industrie, waarbij we de facetten van artificial intelligence, inflatie, brand safety tot geopolitieke invloeden onder de loep namen. We sloten de dag vervolgens af met een vorstelijk diner. 

Mis deze exclusieve gelegenheid volgend jaar niet om het jaar krachtig te starten op hét evenement voor C-level executives uit de mediawereld. Een unieke kans om te netwerken en waardevolle connecties te maken in een exclusieve setting. 🌟✨ Houd onze website in de gaten voor updates!


Dit evenement is bedoeld voor C-level executives uit de media wereld.

Tickets voor het evenement:

1x € 395,- excl. BTW
2x € 700,- excl. BTW
3x € 900,- excl. BTW

Sprekers

Erik Roddenhof | CEO | DPG Media

Erik Roddenhof is ceo van DPG Media. Met meer dan 80 ijzersterke merken informeren, inspireren en entertainen zij miljoenen huishoudens in Vlaanderen, Nederland en Denemarken met onafhankelijke en vertrouwde media van eigen bodem.

Susanne van Nierop | Content Director Adformatie | Sijthoff Media

Susanne van Nierop is Content Director bij Adformatie, en al jaren ervaren in het marcom- en mediavak. Daarnaast is ze jurylid bij verschillende creatieve en bureau-awards, zoals de Dutch Marketing Awards. Tijdens het Media Diner is ze moderator.

Geraldine Beker Bouwma | Country Director | Meta

Geraldine Beker-Bouma is country director Benelux bij Meta. Geraldine werkt al meer dan 5 jaar bij Meta en is verantwoordelijk voor Meta's CPG, Retail en Technology business in de Benelux.  Voor Meta had Geraldine leidinggevende functies bij onder andere FrieslandCampina, Bavaria, Heinz en Danone.

Maria Purcell | VP International Business Insider

Maria Purcell is sinds 1 jaar werkzaam als VP International bij Business Insider. Zij is een resultaatgerichte leider met sterke organisatorische en managementvaardigheden en een passie voor alles wat met technologie en reclame te maken heeft. Maria had leidinggevende functies bij onder andere Reddit & Meta.

5 februari 2024

17:30 - 22.30 uur

Locatie: Capital C Amsterdam