woensdag, mei 25, 2022
12:00 PM - 1:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
 
1:00 PM - 2:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM

Onder leiding van Willem van Oosten en Herman Kaemingk gaan we met ons panel van PE investeerders in gesprek.

 • Market Update Private Equity
 • Deepdive top deals 2021
 • Debat Valuations & Multiples

Panelleden: Koos Teule CFO Gilde Buy Out Partners, Cilian Jansen-Verplanke Partner, Investor Relations Karmijn Kapitaal, Friso Janmaat, Managing Partner Capital A, Charly Zwemstra, CEO & CIO Main Capital Partners. 

2:00 PM - 2:15 PM
2:00 PM - 2:15 PM
 
2:15 PM - 3:00 PM
2:15 PM - 3:00 PM

De private equity markt is volop in beweging, aanpassingsvermogen is cruciaal en waarde creatie wordt steeds complexer. Welke leiderschapskwaliteiten zijn nodig om het verschil te maken?

 • Zijn diverse en inclusieve leiderschap teams inderdaad succesvoller?
 • Waar zetten succesvolle PE investeerders op in?

Tijdens de paneldiscussie ‘How to build an effective leadership’ team gaan we op zoek naar ervaringen en inzichten van CEOs van PE en portfoliobedrijven.

PanelledenPieter Ebeling, senior Partner Odgers Berndtson, Boris Kawohl, Partner, Managing Director, Head of Consumer 3i Benelux en Vincent Braams - Partner Vendis Capital.

2:15 PM - 3:00 PM

Wat is in de boardroom het klimaatthema? Hoe kan Private Equity instappen om te profiteren van de race van multinationals om snel stappen te maken richting een ESG profiel?

Panelleden: Stijn Vos, CEO Esdec, Nienke Vledder, Senior Portfoliomanager APG Asset Management, Leonie Schreve, Partner PWC

2:15 PM - 3:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM

Groeien in een vlakke marco economie - hoe vermijden we groeipijn?
Sustainable winstgevende groei is moeilijk te realiseren en nog moeilijker vol te houden in de huidige macro-economische omgeving, waarbij we te maken hebben met afnemende economische groeiverwachtingen, verstoorde supply chains, stijgende inflatie en grondstoffenprijzen en een dalend consumentenvertrouwen. Toch lukt het private equity investeerders om de waarde van hun portefeuilles te laten groeien en succesvolle exits te realiseren. Wat zijn de succesfactoren om ondernemingen probleemloos te laten groeien in de huidige onzekere macro economie? Hoe voorkomen we groeipijnen en interne crises die ten koste gaan van zowel organische als M&A-gedreven omzetgroei en waardeontwikkeling? 

Met Carl Berlo, CEO 247TailorSteel, Arjan Kuiper, CEO Rotom, Arnoud Kuik, Managing Director ING, Rob van Veldhuizen, Global Head Corporate Finance and Head CF M&A NL ING.

 

 

2:15 PM - 3:15 PM

The power of data analytics in transactions  
Na een exit worden door de koper dikwijls additionele upsides verwacht op basis van synergiën en versterking van de strategische positionering. Wat kan de verkoper doen om voorafgaand aan de transactie de waarde van de company te vergroten?
 
De Integrated Value Realisation Approach (IVRA) is een innovatieve aanpak waarmee ter voorbereiding op de verkoop wordt gezocht naar mogelijkheden om de waarde van de onderneming daadwerkelijk te doen stijgen. Door het inzetten van strategische en operationele analyses in combinatie met vergaande Data Analytics is het mogelijk om de hidden pockets of value te identificeren. Deze methodologie, overstijgt de traditionele due diligence en is gericht op het vinden en benutten van het additionele verbeterpotentieel in de business.
 
Aan de hand van de een aantal real life voorbeelden zullen we dit nader toelichten en bespreken we de praktische kanten en opbrengsten van deze aanpak in relatie tot exit readiness.
 
Met Danny Bosker, Head of M&A KPMG, Ewald van Hamersveld, Head of Private Equity KPMG en Bud van der Schrier, Partner Deal & Growth.

 

3:30 PM - 4:15 PM
3:30 PM - 4:15 PM

Het geld brandt in de zakken van investeerders, goede deals worden schaarser en rendementen staan onder druk. Meer dan ooit gaat het er om de beste opportunity's te vinden. En dat is precies het doel van de Private Equity Speeddating sessie. Voor adviseurs met verkoopmandaten en investeerders op zoek naar primaries, add ons en lucratieve exits.

Speeddaten met:

 • RB Family Capital
 • Karmijn Kapital 
 • Bencis
 • Argos Wityu 
 • Newport Capital 
 • NIBC Investment Partners
 • OxGreenfield
 • Bolster Investment Partners 
 • Dexteritas
 • Smile invest
 • TransEquity Network
 • Antea
 • Create Capital 
 • Capital A Partners 
 • IK Partners
3:30 PM - 4:15 PM

De SPAC; levert het meer kansen of bedreigingen op voor Private Equity? Wat zijn de motivaties en lessons learned?  Wat kunnen we in Europa verwachten na de omslag van de dynamiek in de Verenigde Staten.

Masterclass: met Joris Rademakers, executive director van de onlangs genoteerde SPAC CTCA1 en Jan Willem de Groot, partner bij Houthoff en expert corporate & commercial litigation verzorgen we een deepdive in het fenomeen van de SPAC.

3:30 PM - 4:15 PM

Hoe staan we er economisch voor ten opzichte van de rest van de wereld? Welke wereldwijde trends hebben hun impact op de Private Equity markt? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens het levendige economen debat onder leiding van Willem van Oosten. 

Panelleden: Elwin de Groot, Hoofd Macro Strategie Rabobank, Bert Colijn, Senior Economist ING.

4:30 PM - 5:00 PM
4:30 PM - 5:00 PM

Leen Paape ziet luiheid en zelfgenoegzaamheid bij bestuurders, die ten koste gaan van de prestaties, medewerkers, organisatie en maatschappij. Zij zijn het zelf die verantwoordelijk zijn dat de ‘jagers en barbaren’ aan de poorten rammelen. Maar het kan anders; Topresultaten en inspirerend waarde toevoegend bestuurlijk gedrag leiden tot de gewenste autonomie, onafhankelijkheid en bestuurlijke rust. Zo niet, dan is het snel gedaan met die rust en zullen Private Equity, concurrenten en activistische aandeelhouders hun slag slaan. Leen helpt ons te reflecteren op hoe ‘goed’ en waarde toevoegen er uit ziet in de wereld van vandaag, en belangrijker, van morgen.

Plenaire afsluiting door: Prof. dr. Leen Paape, Nyenrode Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship.
Hoogleraar Corporate Governance.

 

5:00 PM - 7:00 PM
5:00 PM - 7:00 PM