Congres
Gezondheid en sociale gelijkheid:
de rol van gemeenten

 

18 juni 2024
Antropia, Driebergen

Informatie

Algemeen en data

Het congres 'Gezondheid en sociale gelijkheid: de rol van gemeenten' van Binnenlands Bestuur vindt plaats op dinsdag 18 juni in Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen.

Het congres start op 09:45 uur (inloop en registratie vanaf 9:00 uur) en eindigt rond 17:30 uur.

Het adres van Antropia is:
Hoofdstraat 8
3972 LA  Driebergen
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Klik hier voor de routebeschrijving

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: events@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Doelgroep

Dit congres is voor alle ambtenaren en bestuurders. Wilt u op de hoogte raken of blijven van alles wat speelt in het sociaal domein, dan is dit congres voor u!

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie

Prijzen

€ 395,00 excl. BTW (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 450,00 excl. BTW (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Andere events

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de events van Binnenlands Bestuur? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief events via deze link