Invite Only

De eerste CMO Event | Retail ‘The new Abnormal’ vindt plaats op 30 november a.s. in Amsterdam.  

In een select gezelschap van CMO’s actief binnen retail word je uitgedaagd om mee te praten over actuele kwesties, met inspirerende sprekers en Round Table discussies.

Het speelveld van de marketeer verandert in een snel tempo. Oplopende tekorten, desastreuse prijsstijgingen en stakingen zijn aan de orde van de dag. Ook vraagt toegenomen wetgeving steeds vaker om een andere aanpak en wordt het complexer om de consument te bereiken en behouden. Wat wordt als marketeer je focus en strategie in dit uitdagende landschap?  

Programma

13:30 - 14:00 uur  Inloop 
14:00 - 14:10 uur   Welkom Corinne Hamming/ Susanne van Nierop - Adformatie
14:10 - 14:40 uur  ‘The Abnormal digital brand’ - Ingmar de Lange - merkstrateeg
14:40 - 15:00 uur  ‘Het boutique gevoel van Omoda en de toegevoegde waarde van minder keuze en meer service’ - Cees Hannema  - Head of Marketing
15:10 - 16:20 uur  *Round Table 
16:20 - 16:35 uur  Rouleren van Round Table
16:35 - 17:45 uur  *Round Table 
17:45 - 19:00 uur  Afsluiting summary, culinaire bite met muzikale omlijsting

* De round tables worden gehost door:

  • KPMG - ‘Futureproofing your Front Office into the new abnormal’
  • Wereldhave - Bricks ’n clicks is dood, leve het retail-ecosysteem!

Locatie

Ontvangst in:
Doopsgezinde Singelkerk, Herengracht 431, Amsterdam.

Dit kerkje midden in Amsterdam is een prachtig voorbeeld van een zogenaamde schuilkerk: een kerk die vanaf de straat niet als zodanig herkenbaar is. In 1607 wordt op deze plek in eerste instantie een schuur geplaatst. In 1839 wordt deze ‘schuur’ verder verbouwd tot dit prachtige kerkje.

Round tables vinden plaats bij:
Amp.Amsterdam, Herengracht 433, Amsterdam

Om de hoek van het Koningsplein, direct naast de Doopsgezinde kerk, staat dit prachtige Rijksmonument. In 1717 gebouwd, naar ontwerp van Franse architect Jean Coulon. Aan grote figuren uit de geschiedenis heeft de woning onderdak geboden. Onder meer aan Jan van der Poll, burgemeester van Amsterdam. Nu gehuisvest door Amp. Amsterdam. Eigenaar van het pand is The Collection, een samenwerking tussen HighBrook Investors en REB Projects. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Sprekers:

Ingmar de Lange 
 O
prichter van Mountview

Cees Hannema
 
Head Of Marketing bij Omoda

Partners: